Dječiji Escape Room

Odaberite svoju escape sobu i pripremite se za avanturu u Cluville Podgorica!

Dječiji escape room U zamci vještice

U zamci vještice

Zalutali ste sa drugarima i naišli na jednu neobičnu kuću. Ušavši u nju, shvatili ste da to nije bilo čija, već kuća od stare vještice. Morate požuriti i pokušati što prije pronaći izlaz, jer ako ne uspijete, vještica ima namjeru napraviti pekmez od svakoga ko upadne u njenu zamku.

Dječija igraonica podgorica

Stari čarobnjak

Naš stari čarobnjak treba vašu pomoć! Cijeli je život pokušavao stvoriti čaroliju koja stvara sreću, ali kada je to konačno uspjeo, ostario je i postao zaboravan, te je nekako zagubio potrebne djelove. Pomozite mu i zajedno sa drugarima pokušajte napraviti čaroliju sreće!

Cluville escape room
Escape room igraonica Čarobna knjiga

Čarobna knjiga

Da li ste znali da postoji legenda prema kojoj svako ko samo dotakne čarobnu knjigu može poželjeti jednu želju koja će mu se ostvariti? Zato, pronađite čarobnu knjigu prije nego što pobjegnete iz escape room igraonice i ne zaboravite poželjeti nešto mnogo lijepo!

Cluville kids escape room

Mali detektivi

Detektiv je nestao, a njegov učitelj ne zna gdje je i šta sada učiniti! Međutim, detektiv je ostavio posebne tragove u svojoj agenciji tako da možete pobjeći iz sobe i postati detektiv na odlasku u našem Cluville escape roomu.

Cluville escape room

Rooms price list

Vrijeme je da odaberete avanturu! Imamo četiri escape priče u Podgorici, pune iznenađenja i zagonetki. Odaberite escape room i pokušajte pobjeći!

Choose your team

  • 3 igrača 30€
  • 4 igrača 40€
  • 5 igrača 45€
  • 6 igrača 55€
  • 7 igrača 65€
  • 8 igrača 75€
  • 9 igrača 80€
  • Paket za porodicu (2 odraslih + 2 djece) 35€
Escape room djeciji rodjendan

Mjesto gdje su znanje i zabava najbolji drugari!

Naša escape room igraonica pruža djeci nezaboravno iskustvo i uspomene koje se nikada ne zaboravljaju. Escape room igra je sjajan način za podsticanje kritičkog mišljenja i kreativnosti kod djece. Zagonetke i izazovi zahtijevaju od djece da razmišljaju izvan okvira, rade zajedno i medjusobno se dogovaraju kako bi riješili misteriju i pobjegli iz sobe. Uz to, uzbuđenje i neizvjesnost igre stvaraju interaktivno iskustvo koje djecu drži motivisanima i zabavlja ih tokom cijele avanture.

Cluville escape room igraonica je mjesto gdje su znanje i zabava najbolji drugari!

Što je escape room?

Escape room je igra u kojoj su djeca i odrasli pravi junaci. Escape room kod nas znači nezaboravnu igru i proslavu rođendana punu zabave i timskog rada.

Bilo da želite istraživati, zabaviti se ili jednostavno provesti kvalitetno vrijeme sa svojim drugarima ili porodicom, bilo da ste turista u našem gradu ili želite stvarati nove uspomene, dječiji escape room savršen je za svakoga. To je svjetski kulturni fenomen, inspirisan video igricom pod nazivom MOTAS, koji vam omogućava da doživite adrenalinsku escape room igru ​​uživo.

Imate šezdeset minuta da zajedno sa svojim timom riješite brojne zabavne zagonetke i pronadjete skrivene tragove, a sve uz pomoć mašte, timskog rada i kreativnog razmišljanja. Cluville escape room Podgorica ima rekvizite izrađene po narudžbi i priču o kojoj ćete pričati danima. Generički zaplet i teme stvar su prošlosti, tako da se naš dječji escape room neprestano razvija. I ne brinite ako zapnete; Game Master je uvijek tu da vam pomogne.

Zanima vas više o našoj organizacijii dječijih rođendana (link-rođendani) ili želiš saznati više o tome kako organizirati team building (link- teambuilding) za svoju ekipu, nemojte nas propustiti kontaktirati na mail.

Otkrijte zabavu Rezervišite svoju avanturu

We are here! Uputstva