Uvjeti korištenja

Definicije

Ugovorne strane u ovom Sporazumu definirat će se kako slijedi:

a) Tvrtka, Nas, Mi: Tvrtka kao stvaralac, operator i izdavač Web stranice omogućuje da Web stranica bude dostupna korisnicima. Cluville Kids Escape Room, Tvrtka, Nas, Mi, Naši i druge zamjenice prvog lica odnosit će se na Tvrtku, kao i sve zaposlenike i podružnice Tvrtke.

b) Vi, Korisnik, Klijent: Vi, kao korisnik Web stranice, bit ćete oslovljeni u ovom Sporazumu sa zamjenicama druge osobe kao što stu Vi, Vaš ili kao Korisnik ili Klijent.

c) Strane: Kolektivno, strane ovog Sporazuma (Tvrtka i Vi) nazivat će se Strankama.

 

Sporazum

Korištenje ove Web stranice koje omogućuje Cluville Kids Escape Room; CLUE d.o.o., Bulevar revolucije br. 9, 81000 Podgorica, Crna Gora, PIB 03277500, +382 067 313 223, info@cluville.me
(u daljnjem tekstu: “Tvrtka”) podliježe sljedećim uvjetima i odredbama (u daljnjem tekstu “Sporazum”).

Molimo pročitajte ove Uvjete prije korištenja Web stranice https://www.cluville.me/.

Vaš pristup i korištenje Web stranice ovisi o Vašem prihvaćanju i poštivanju ovih Uvjeta. Ovi uvjeti primjenjuju se na sve posjetitelje, korisnike i ostale koji pristupaju ili koriste Web stranicu.

Korištenjem Web stranice jamčite da ste pročitali i pregledali ovaj Sporazum te da daljnjim korištenjem pristajete na korištenje internetskih stranica sukladno tim uvjetima. 

Molimo Vas da se ne služite ovom Web stranicom ako iz nekog razloga ne prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja i pravila ili se s istima ne slažete.

 

Intelektualno vlasništvo

Kompletan materijal (sva autorska prava, tekst, grafika, dizajn, fotografije, video, logotip i ostalo intelektualno vlasništvo) na Web stranici www.cluville.me privatno je vlasništvo Cluville Kids Escape Rooma. Strogo je zabranjeno objavljivanje, kopiranje, povezivanje, distribucija ili bilo kakvo drugo mijenjanje ove Web stranice bez izričitog pismenog odobrenja Cluville Kids Escape Rooma. Slažete se da nećete reproducirati ili distribuirati intelektualno vlasništvo tvrtke na bilo koji način i slažete se da nećete koristiti Web stranicu u bilo koje nezakonite svrhe te na bilo koji način koji može oštetiti Web stranicu ili opće poslovanje tvrtke.

Tvrtka može u bilo kojem trenutku prekinuti ili obustaviti pristup Web stranici, bez prethodne najave iz bilo kojeg razloga, uključujući ako kršite Sporazum. Također, u bilo kojem trenutku Tvrtka ima i zadržava pravo izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja

Nema garancija

Slažete se da je upotreba Web stranice isključivo vaš rizik. Tvrtka ne jamči da će Web stranica zadovoljiti vaše potrebe ili da će Web stranica biti sigurna ili bez grešaka. Cluville Kids Escape Room se trudi osigurati najtočnije i najnovije informacije. Međutim, ne može izričito ili implicitno osigurati ili garantirati da su informacije točne, pouzdane i potpune.

Slažete se da je bilo kakva šteta koja vam se može dogoditi putem vašeg računalnog sustava isključivo vaša odgovornost i da Tvrtka nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak podataka
i stoga se odričete prava tražiti od Tvrtke bilo kakvu naknadu za nanesenu štetu. Odgovorni ste za konfiguriranje svoje informacijske tehnologije, računalnih programa i platforme za pristup Web stranici te za korištenje vlastitog softvera za zaštitu od virusa.