Politika privatnosti

Pravila privatnosti

Tvrtka koristi Vaše osobne podatke za pružanje usluga na Web stranici i poboljšanje korisničkog iskustva Web stranice. Korištenjem Web stranice prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim pravilima.

“Osobni podaci” označavaju bilo koje podatke koji se odnose na identifikaciju ili prepoznavanje fizičke osobe. Fizička osoba se može identificirati izravno ili neizravno, na temelju identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, internetski identifikator ili jedan ili više faktora specifičnih za fizički, genetski, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet te fizičke osobe.

„Obrada osobnih podataka“ znači bilo koja operacija ili skup operacija koji se izvode na osobnim podacima ili na skupima osobnih podataka, bilo automatizirano ili ne, kao što su prikupljanje, snimanje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili promjena, preuzimanje, objavljivanje putem prijenosa, širenja ili stavljanja na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombinacija, ograničenje, brisanje ili uništavanje.

„Kontrolor“ označava fizičku ili pravnu osoba, tijelo javne vlasti, agenciju ili drugo tijelo koje samo ili zajednički s drugima određuje svrhe i sredstva obrade osobnih podataka.

Prikupljanje i uporaba podataka

Tijekom korištenja Web stranice, Tvrtka vas može zatražiti da nam pošaljete određene osobne informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Tvrtka može prikupljati, koristiti, pohranjivati ​​i prenositi različite vrste osobnih podataka o Vama koje smo grupirali na sljedeći način: identitetski podaci, kontaktni podaci, tehnički podaci, podaci o upotrebi, marketing i podaci o komunikaciji.

a) Informacije koje možemo prikupljati ili primati: Ovisno o načinu na koji koristite Web stranicu, možemo primati informacije od vanjskih aplikacija koje koristite za pristup Web stranici ili možemo primati informacije putem različitih web tehnologija, kao što su kolačići i log datoteke.

b) Kako koristimo informacije: Tvrtka koristi podatke prikupljene od vas kako bi osigurala dobro korisničko iskustvo na Web stranici. Također, možemo pratiti i neke od pasivnih informacija koje smo zaprimili za poboljšanje našeg marketinga i analitike. U tu svrhu, možemo raditi s vanjskim pružateljima usluga.

Tvrtka kontinuirano koristi Google Analytics za prikupljanje informacija o tome kako ljudi koriste Web stranicu kako bismo preciznije odredili posjetitelje prema dobi, spolu i zanimanjima. To pomaže da bolje uspostavimo vrste sadržaja koje stavljamo na raspolaganje te to radimo kako bismo bili sigurni da zadovoljavamo potrebe naših korisnika i da razumijemo kako možemo poboljšati Web stranicu.

Google Analytics pohranjuje podatke o stranicama koje posjećujete, kako ste stigli ovdje i na što klikate. Ne dozvoljavamo Googleu da dijeli naše analitičke podatke trećim stranama.

Možete isključiti Google Analytics primjenom dodatka preglednika za isključivanje usluge Google Analytics.

Komunikacija

Tvrtka može koristiti Vaše osobne podatke kako bi vas kontaktirala s newsletterima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama kao rezultat vašeg korištenja Web stranice. Možete odustati od primanja bilo koje ili sve komunikacije od nas slijedeći vezu za odjavu ili upute navedene u bilo kojoj e-pošti koju pošaljemo.

 

Sigurnost i Vaša prava

Sigurnost Vaših osobnih podataka za nas je vrlo važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% sigurna. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Između ostalih prava, imate pravo: zatražiti pristup svojim osobnim podacima, zatražiti ispravljanje bilo kakvih grešaka u vezi s vašim osobnim podacima, zatražiti brisanje zapisa ako to više nije potrebno, zatražiti ograničenje obrade vaših osobnih podataka, pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka, pravo na prenosivost podataka te pravo za podnijeti žalbu vašem nadzornom tijelu.

Pravo na pristup osobnim podacima znači da imate pravo od nas dobiti potvrdu o tome da li se osobni podaci koji se odnose na vas obrađuju ili ne, i, u tom slučaju, imate pravo na pristup osobnim podacima i sljedećim podacima: svrha obrade, kategorija dotičnih osobnih podataka, primatelji ili kategorije primatelja kojima su osobni podaci bili ili će biti dostupni, predviđeno razdoblje u kojem će se osobni podaci pohranjivati, postojanje prava za ispravljanje ili brisanje osobnih podataka ili ograničenje obrade osobnih podataka, pravo na podnošenje žalbe nadzornom tijelu kao što je gore spomenuto.

Pravo na ispravljanje znači da imate pravo od nas, bez nepotrebnog odgađanja, zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka.

Pravo na brisanje znači da imate pravo na brisanje Vaših osobnih podataka u sljedećim slučajevima: osobni podaci više nisu potrebni u odnosu na svrhe u koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni; povukli ste svoj pristanak na kojem se temelji obrada i na kojem nema drugog pravnog osnova za obradu; prigovorili ste obradi i ne postoje legitimni razlozi za obradu; osobni podaci su nezakonito obrađeni; osobni se podaci moraju izbrisati zbog poštivanja zakonske obveze; i u drugim slučajevima propisanim zakonom.

Nismo dužni prihvatiti vaš zahtjev za brisanje vaših osobnih podataka u slučaju da je obrada potrebna: radi poštivanja zakonskih obveza; za utvrđivanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva; i u drugim slučajevima propisanim zakonom, posebno člankom 17. Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća) (u daljnjem tekstu: „GDPR”).

Pravo na ograničenje obrade znači da imate pravo zatražiti ograničenje obrade u sljedećim slučajevima: Vi osporavate točnost osobnih podataka; obrada je nezakonita i Vi se protivite brisanju osobnih podataka i umjesto toga tražite ograničenje njihove upotrebe.

Pravo na prenosivost podataka znači da imate pravo zaprimiti osobne podatke koje ste nam pružili, u strukturiranom i strojno čitljivom formatu, te pravo da se oni nesmetano prosljeđuju drugom kontroloru od nas, ali samo tamo gdje se obrada temelji na vašem pristanku ili na ugovoru; a obrada se vrši automatiziranim putem.

Pravo na prigovor znači da imate pravo prigovora u bilo kojem trenutku na obradu Vaših osobnih podataka kako je propisano člankom 21. GDPR-a.

Imate pravo povući pristanak koji ste nam dali za korištenje vaših osobnih podataka te imate pravo u svakom trenutku promijeniti svoje mišljenje.


Kako biste ostvarili svoja prava, kontaktirajte nas kao Kontrolora na:

Cluville Kids Escape Room
+382 067 313 223
info@cluville.me
Serdara Jola Piletića br. 8, Podgorica 81000, Crna Gora

Promjene u ovim pravilima o privatnosti

Pridržavamo pravo ažuriranja ili izmjene ovog Sporazuma u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Trebali biste povremeno provjeravati ovaj Sporazum. Vaša daljnja upotreba usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmjene predstavljat će Vašu potvrdu o izmjenama i Vaš pristanak da se pridržavate i obvezujete izmjenama Sporazuma. Ako napravimo bilo kakve značajne promjene u ovom Sporazumu, obavijestit ćemo vas putem adrese e-pošte koju ste nam dali ili stavljanjem istaknute obavijesti na našu Web stranicu.