cluville logo mobile
Rezerviši termin

Invazija svemiraca

REZERVIŠI

O nee, invazija svemiraca na grad i školu! Neki učenici su oteti, domar je završio na drugoj planeti, ali ostala je jedna poruka na diktafonu... Svemirci su lukavo sletjeli danas u ranim jutarnjim satima dok svi još spavaju. Direktno su krenuli prema školi kako bi je napali! Prvi na koga su naišli bio je naš domar kojeg su oteli i poslali na Mars!

Ali kako je domar vidjeo što mu se sprema, uspjeo je snimiti poruku na diktafon. No ono što svemirci nisu vidjeli je da su se neka djeca sakrila u učionicu kad su vidjeli što se dogodilo s domarom! I baš ta djeca ostala su zaključana u učionici s diktafonom.

Na tom putu otkrivanja zagonetki susreću se s upitnicima o planetima, mnoštvom katanaca i šifri na čudnim mjestima koja kriju tajne za lakše otkrivanje sljedećih prepreka! Ali i nešto slatkih nagrada koje će pomoći zadržati koncentraciju za što uspješniji bijeg. Kako se što prije spasiti i pobjeći kako ih svemirci ne bi pretvorili u robote? Samo uz timski rad i zajedničko svladavanje prepreka!

REZERVIŠI